Home > Lord Of > Lotro Support

Lotro Support

Contents

The problem is after it returns an 'account authenticated' and starts to launch the game I get a 'game error 105'. Once that is done, I got in to the game fine :) Thanks Enigma, that fixed it! :) lexpenroseNovember 18th, 2008, 11:07 AMFor people that don't get this to work , All the script and GUI do is get the login queue for the specified server, add your request to get a ticket number and fire off the client with that as The patching took about 1 hour on my laptop. Source

Kinap enigma83November 18th, 2008, 12:37 PManyone else having trouble to switch desktops while LOTRO is running. As for MoM issues, I don't have it and don't plan to get it. Many of my icons are out of reach (I assume they exist, but outside of what I can see), as well, when I start a firefox browers, I cannot see the Reply to Thread Back to Threads Login stopped working Joshua Root Posted 2012-01-26 03:29 I'm running CXG 10.3 on OS X 10.6.8. http://support.turbine.com/link/portal/24001/24047/Article/4243/World-Queue-Error-Please-try-again-Error-50000-or-Failed-to-Queue-for-server-0x80004005-Getting-in-line-to-connect

Lotro Support

I also managed to get a successful response from the server via telnet, sending the same http headers and body as PyLotRO except for the port number in the queue_url parameter. Then copy it over SMB to an ext2 partition (any other FS should work here. Of course if you play on multiple servers there is no guarantee that both need that fix but I'm sure the next time SNy reads this thread he'll mod his script JavaScript Required!

Nope. Revision is now 0.9.9d, at the link in my signature. Source & debs should be up soon(ish). I ran into no problems installing the MoM pre-upgrade through wine.

I suspect there's a setting in a boot file that has been borked by the crash, but I'll investigate a bit after I satisfy my lotro addiction for a bit. Lotro Forums I like it. SNy -- edit -- I found this from the cvs mailing list (http://www.winehq.org/pipermail/wine-cvs/2008-October/048679.html) and this from the bugzilla (http://bugs.winehq.org/show_bug.cgi?id=11122). Continued This was fixed due to a nice post by Batpenguin on page 126 (roughly), With the display issues fixed, I was able to start the game up and go through the

Joshua I did like your comment in the PyLotRO section about having to find a suitably old version of PyQT4 for Windows to build your version. The launcher comes on, gets my password but doesn't open up. You can install .NET 1.1 in wine and crossover now but that still needs a lot of work doing to it but it is being looked at by Codeweavers. Im out of ideas also ... (saw one other event where this happened - turbine put a hold on the account because it was accessed by a third party site so

Lotro Forums

Anyone know how to fix that permanently? https://fr-fr.facebook.com/LOTRO/posts/4611957867905 anyone else? **EDIT** Ok, after trying three times, I got in, but am now stuck on Validating Credentials. **EDIT2** Still after like 4 times, can't get in... Lotro Support Later when attempting to open up the character screen (key c), my toon mounted his horse instead (have this assigned to key v). My graphics card is a Radeon2600HD (standard card in a 24" iMac) But, as the game was up and working for a months before with a Crossover setup, I don't think

currently without a home on Elendilmer Reply With Quote Quick Navigation LOTRO General Discussion & Feedback Top Site Areas Settings Private Messages Subscriptions Who's Online Search Forums Forums Home I tried as hard as I could, be cannot get past the 10fps with a recent ATI based card. On the other hand - setting the post processing on does not actually seem to do anything. My husband thinks I'm nuts for using Linux, especially when I'm so new at it.

I'm assuming there is a bug in intrepids mono causing the problem as the same code works fine everywhere else. It is set to zero. FAT32 cannot handle the number of files in the bindat folder in MoM. i.e.

I hate to ask, but does this mean that you won't be playing LotRO anymore? Also, no post-processing effects due to the ATI card (will probably replace this someday). Probably when my sound died earlier this month after plugging in a usb headset.

I do wonder about the reason for omitting the world queue, though.

I have edited the ini file. Because when I click on my launcher, same thing happens. You've done plenty already by making the code available. tjumperNovember 15th, 2008, 10:28 AMActually there is an update you can download from Turbine site.

I've double checked to make sure I have all of the current patches just in case. NOTE: Users of the Shield Firewall software have reported that their firewall may block access to the LOTRO game servers even when disabled. waiting on a reboot now to verify. All rights reserved.

Just a warning for anyone upgrading to Ubuntu 8.10, at present my gui isn't working under it, the request to the GLS server just times out. I thought it looked fine until I saw his screen haha. didn't worked in my case (" 3d card can't use compressed texture"), but might do with your card. You now need VC2005 libraries.

It will update.